Om mig


Mit navn er Bodil Odde.

Jeg er forfatter, underviser,
mindfulnessinstruktør og coach.
I april 2019 udkom min første roman “Lyden af stille ro”.

 

Min bedste beslutning har været at tage en coachuddannelse hos Manning Inspire i 2008.

 

Jeg er æstetiker og livsnyder. Jeg vil være livsnyder. Ikke bare sådan en, der sidder stille og tager imod, nej, jeg vil aktivt nyde og tage del i livet.
Det betyder, at jeg dagligt øver mig i at være taknemmelig samtidig med, at jeg sorterer ud i mine bekymringer.
Jeg elsker at have smukke ting omkring mig. Jeg nyder mit hjem og finder altid plads til nye smukke ting, til at male et skab eller bare til at sætte blomster i vasen på mit bord.
Jeg har altid en eller flere rejser at se hen til. Det kan være et ophold på et hotel i København eller en ferie i Malaga. Jeg ser med nysgerrighed på andre kulturer og piller det bedste ud af dem alle.
Ferie er frihed. Frihed sætter jeg højt. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg mærker friheden hver dag og husker på, at jeg har den. Jeg har mine egne valg, som jeg kan vælge. Det giver frihed.
Andre menneskers velbefindende står mit hjerte nært. Jeg har i over 30 år arbejdet med mennesker i næsten alle afskygninger. Børn, unge og voksne. Jeg ser potentialet i mennesket og nyder, når et menneske selv opdager sit potentiale.
Gennem mit arbejde har jeg mødt så mange kvinder i den voksne og modne alder, der ikke rigtig ved, hvordan de har det. De ved slet ikke, hvor værdifulde de er eller hvilke valg de har.
Når de så har opdaget dem selv, ja så er det noget af det, der gør mig glad.

Alt dette er baggrunden for min blog.

Jeg vil så gerne give dig noget af det hele.